گردشگري به متون درسي دانش آموزان وارد شود


مدير كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي با بيان اينكه ايرانيان در طول تاريخ در گردشگري يشقدم بودند گفت: گردشگري در طول تاريخ براي ايرانيان اهميت داشته است به گونه اي كه فردوسي نيز در شاهنامه به اهميت موضوع گردشگري و سفر در بين ايرانيان اشاره كرده است.

به گزارش روابط عمومي اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي، رجبعلي لباف خانيكي با بيان اين مطلب در مراسم نواختن زنگ گردشگري كه دردبيرستان آرميتا مصلي نژاد واقع در ناحيه 7 مشهد برگزار شد افزود: در اين ميان ناصر خسرو به عنوان يك شاعر و جهانگرد بزرگ ايراني مطرح است كه سفرهاي زيادي به مناطق مختلف داشته و تجربيات زيادي را اندوخته است.

وي گفت: آنچه كه اهميت دارد اين است كه گردشگري و سفر براي ايرانيان تنها يك تفريح نبوده بلكه به گردشگري به چشم سيركه در قرآن كريم به آن اشاره شده است  مي باشد كه در حال حاضر نيز نگاه سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري نيز همين نگاه است و در حال حاضر اين نوع گردشگري از سوي سازمان در حال پيگيري است.

وي اضافه كرد: در اين ميان يكي از مهمترين راهكارهاي توسعه گردشگري و ترويج آن، انتقال مفاهيم مرتبط با گردشگري به دانش آموزان است و به نظر مي رسد ورود موضوعات مرتبط با گردشگري در متون درسي دانش آموزان ضروي است.
لباف خانكي گفت: هم چنين برپايي اردوها و تورهاي گردشگري براي دانش آموزان مي تواند به افزايش پيوند دانش آموزان و گردشگري كمك كند.
وي با بيان اينكه گردشگري از اهميت بالايي برخوردار است اما مهجور مانده است افزود: گردشگري از اهميت بسيار بالايي در حوزه فرهنگ و افتصاد برخوردار است و افزايش تعامل با دانش آموزان مي تواند به توسعه هرچه بيشتر اين مقوله كمك كند.
 
 در ادامه این مراسم، مدیر آموزش و پرورش ناحیه 7 مشهد نيز گفت: زیرساخت‌های صنعت گردشگری می‌تواند در آموزش و تحقیقات کاربردی باشد.

حقیقی تصریح کرد: اگر ما می‌خواهیم در زمینه گردشگری به رشد و توسعه برسیم باید به سمت آموزش و تحقیقات کاربردی برویم.

وی با تأکید بر نگاه تحقیقی و پژوهشی به گردشگری، ابراز کرد: آموزش و پرورش آمادگی کامل دارد در بخش آموزش دانش‌آموزان و مدیران با تمام توان ورود پیدا کند.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه 7 مشهد اظهار داشت: ما معتقدیم صنعت گردشگری می‌تواند نقش مهمی در توسعه اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی داشته باشد و با حفظ پاسداشت این صنعت، در راستای اعتلای ایران اسلامی گام بردارد.
در پايان اين مراسم زنگ گردشگري با حضور مدير كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي، مديران آموزش وپروش استان، جمعي از مديران اتحاديه هاي متربط با گردشگري و تعدادي ازمديران دولتي و بخش خصوصي نواخته شد.

گفتني است، برپايي كارگاه آموزشي، برگزاري نمايشگاه صنايع دستي و اجراي نقالي از ديگر برنامه هاي اين مراسم بود.

\n

انتهای پیام/

کد خبر 1393070522